Questions


Algemene Vragen

Een beetje van alles

Dit verschilt erg per website en het aangeleverde materiaal van de opdrachtgever.


Wilt u een simpele informatieve website en heeft u al een logo, tekst en foto's. Dan gaat het ongeveer een week tot twee weken. Dit is vanaf het eerste gesprek tot de opleverdatum.


Heeft u nog geen foto's of tekst? Het schrijven van tekst en het maken van foto's kost extra tijd. Dit zal dan ongeveer twee tot vier weken duren. Dit is een schatting, wilt u meer informatie over de tijdsduur, neem dan contact op.


Websites met andere technische aspecten kunnen langer duren, bijvoorbeeld het opzetten van een inschrijfformulier. Heeft u specifieke technische wensen en wilt u weten hoe lang dit zal duren, neem dan contact op.Alle websites van Sander Wooning Webdesign zijn geoptimaliseerd voor het gebruik op een smartphone of tablet. Heeft u specifieke wensen voor uw mobiele site, geef dit aan tijdens het aanvragen van uw website.

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving geldt. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt niet meer.


Ik kan ervoor zorgen dat uw site voldoet aan het nieuwe AVG. Hiervoor zijn twee onderdelen nodig.

1. Het toevoegen van een privacyverklaring op uw website.

2. Het opstellen van een HTTPS verbindingen. Dit zorgt ervoor dat gegevens tussen de bezoeker en de server veilig worden uitgewisseld.

 

 

Belangrijk: Ik maak geen privacyverklaring

Uw website gaat maximaal 10 tot 15 minuten offline. Tijdens het maken van de nieuwe website blijft uw oude website online staan. Wanneer de nieuwe website klaar is en u tevreden bent. Dan pas gaat de oude site offline en wordt de nieuwe site online gezet. Ruim geschat duurt dit 10 tot 15 minuten  Dit gebeurd laat in de avond of vroeg in de ochtend. U zult dus geen last hebben van de verandering!

Sander Wooning Webdesign streeft ernaar dat u zelf het onderhoud kunt uitvoeren. U krijgt handleidingen toegestuurd hoe u bepaald onderhoud kunt uitvoeren. 


Geen tijd om zelf onderhoud uit te voeren? Sander Wooning Webdesign kan uw onderhoud voor u uitvoeren. Er zijn 3 type onderhoud:


1. Kleinschalig eenmalig onderhoud - Er moet eenmalig een kleine aanpassing worden gemaakt aan een tekst op de website. Of er moet snel een menukaart worden veranderd. Dit kleinschalige onderhoud wordt snel uitgevoerd. Hier zijn geen kosten aan verbonden.


2. Grootschalig eenmalig onderhoud - Er moeten meerdere grote aanpassingen worden gemaakt. Voor dit onderhoud wordt een tarief van 15 euro excl. BTW per uur gerekend.


3. Periodiek Onderhoud - Elke week, maand of kwartaal moet er onderhoud worden uitgevoerd. Denk aan het plaatsen van projecten. Voor dit onderhoud wordt een onderhoudscontact opgesteld.

Technische
Vragen.

Over alle technische aspecten.

Joomla. Vanaf het begin heb ik Joomla gebruikt. Het is de perfecte oplossing voor alle wensen.

Er zijn twee mogelijkheden.

 

U heeft al een site, dan heeft u al een hostingpakket/provider. Als het mogelijk is installeer ik al mijn benodigde software (zoals Joomla) bij uw huidige provider.

 

U heeft nog geen site en daarmee ook geen hostingpakket. Ik vraag een hostingpakket aan en zorg ervoor dat hiermee

De adminpagina, evenals de DirectAdmin omgeving is beschermd. Brute-Force aanvallen hebben geen enkel effect op uw site door de Two-Step Authenticatie. Mooi allemaal, maar wat betekend dit?


Er zijn soms mensen die admin-pagina's van sites afzoeken en hierop proberen in te breken. Dit doen ze door wachtwoorden te raden, maar dan met een automatisch programma. Dit wordt voorkomen doordat er een Two-Step Authenticatie is geïnstalleerd.


U krijgt een account waarmee u op de site kan inloggen. Om in te loggen heeft u drie dingen nodig.

1. Een gebruikersnaam

2. Een Wachtwoord

3. Een secret-key.


De secret Key is een 6-cijferige code die elke keer anders is. Deze krijgt u via een app genaamd "Authenticator". Deze is in elke App-Store te downloaden. Voor meer informatie klik op de knop hieronder

.