Over mijzelf

Hoi!
Ik ben sander

Ik ben Sander Wooning (22), student aan de Universiteit Leiden. Na enkele opdrachten voor vrienden en kennissen heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Inmiddels ben ik al twee jaar bezig met Sander Wooning Webdesign.

Hierbij ligt de focus op het maken van websites voor bedrijven, verenigingen en zzp’ers. Mijn visie: Een echt op-maat-gemaakte website die je zelf bij kunt houden voor een normale prijs.

No-Nonsense
Webdesign

Als je op internet zoekt vind je vele verschillende maatschappijen die websites maken. Vaak zit je vast aan lastige contracten met verborgen kosten, heb je geen persoonlijk contact en kan je je eigen website niet bijhouden.

Zelf heb ik altijd een fysiek startgesprek waarbij een eenmalig bedrag wordt afgesproken en wordt uitgelegd hoe je je eigen website kan bijhouden. Kort gezegd, no-nonsense.

Mijn
Opleiding

Ik ben student aan de Universiteit Leiden waar ik de studie bio informatica. Binnen de opleiding houd ik mij bezig met zowel medische vakken als technische vakken.

Voor mijn stage heb ik een algoritme ontwikkeld wat automatisch macula degeneratie (een oogziekte) kan detecteren in scans voor de ogen. Rechts ziet u een afbeelding met een gezond oog en een oog met macula degeneratie.

Website laten maken - figuur 12

Mijn
Bedrijfswagen

Als we een keer gaan afspreken voor het maken van een website, kan je me (bijna) altijd aan horen komen rollen.

Website laten maken - 2 67016

Hobby
Piano spelen

Als ik niet bezig ben met websites maken of school, kan je mij vaak vinden achter de piano. Een jaar geleden ben ik begonnen met piano-spelen. Hieronder een klein stukje van een stuk klassieke piano.